Ting at se og opleve i Siem Reap

Ting at se og opleve i Siem Reap

25. november 2018 Slået fra Af Nadia Hansen

Angkor Wat 

Det berømte Angkor Wat ligger ikke langt fra Siem Reap centrum og er let tilgængeligt. Det er uden tvivl højdepunktet og er meget imponerende. Det bør også ses fra den anden side af vandet, så man kan se den smukke spejling (der er to damme inden for voldgraven foran templet, her ser mange solopgangen). Det er et stort og smukt arkæologisk område, hvor man bør give sig tid til at nyde de flotte detaljer. Det er forholdsvis billigt at leje en chauffør med Remork til at køre en rundt.

Ta Prohm

Er uden tvivl også et højdepunkt. Især for naturelskere, da træerne vokser ud gennem ruinerne og har overtaget stedet. De enorme rødder vokser vidt og bredt. Det ser helt surrealistisk ud.

Bayon

Stedet skiller sig ud fra de andre templer, da der er fyldt med kæmpestore stenansigter.

Neak Pean Temple 

Det var egentlig ikke fordi templet er særlig enestående, men for at komme ud til det, skal man gå langs en gangbro lige over vandet, hvor der er træer omkring i vandet der spejler sig. Det er et flot område der skiller sig ud.  

Pub Street

Pub Street er et oplagt sted at besøge om aftenen.

Her kan man spise, få massage og nyde deres anderledes barer, der minder om foodtrucks, men i stedet for, at sælge mad, er de udstyret med musik, billige drinks og en masse fængende lys.