Rejsetips til Kuala Lumpur

Rejsetips til Kuala Lumpur

4. december 2017 0 Af Nadia Hansen

Jeg har tænkt virkelig længe over, hvad jeg synes der var vigtigt, at vide inden man tager til KL, men faktisk er det et ret ukompliceret rejsemål. De fleste er søde og kan engelsk. Desuden er det en af verdens billigste storbyer.

Hvis man aldrig har været i Asien, er der selvfølgelig de generelle rejsetips som husk solcreme, prut om prisen osv.

Tjek evt. priser på din destination på Hikersbay.com – Her kan du se gennemsnitspriser på de mest almindelige ting som hotel, transport, mad og drikkevarer. Det er endda opdelt alt efter om det er restaurant eller supermarked, taxa, lokal transport, benzin og meget mere. Det kan være godt at vide hvad prisen cirka er, hvis man f.eks. tager en taxa fra lufthavnen til sit hotel, så man ikke bliver snydt. Men bortset fra det, er der priser på det meste.

Det eneste rejsetips jeg kan komme på, ville være, at det kan være en klar fordel at forsøge sig med den offentlige transport, da det er virkelig billigt. Vi prøvede det desværre ikke så meget og tog ofte en taxa, men for dem der gerne vil spare penge, er det en god idé.