Ting at se og opleve i Kuala Lumpur

Ting at se og opleve i Kuala Lumpur

25. november 2018 Slået fra Af Nadia Hansen

Petronas Twin Towers

Petronas Towers er verdens højeste tvillingetårne og jeg synes de er nogle af de flotteste skyskrabere. Det er selvfølgelig gratis at se tårnene udefra, men det koster penge at komme op i toppen.
Man booker et tidspunkt og kommer op i hold. Man kan derfor ikke bruge ligeså lang tid som man har lyst til, men til gengæld bliver der heller ikke overfyldt.

 

Batu-grotterne

Er man i Kuala Lumpur bør man afgjort besøge Batu grotterne.  Stedet er religiøst og gratis at besøge, så man betaler kun for transport til at komme derhen og tilbage.

Foran grotterne står en stor flot guldstatue. Der er vilde aber og der er en lang trappe op til nogle grotter. Oppe fra toppen er der udsigt over byen.

 

Berjaya Times Square

Berjaya er et kæmpestort shoppingcenter med tøj i næsten alle prisklasser. Her er der også etager med ekstremt billigt tøj.

Inde i centret, er der en biograf, en tema park med rutsjebaner og meget andet.

 

KLCC Park

Fra parken er der udsigt til Petronas, det ligger lige uden for Kuala Lumpur City Centre, hvilket KLCC står for. 
I parken er der også et smukt springvand, der er et besøg værd om aftenen. Parken er ikke særlig stor, men jeg synes det er noget man skal se når man er der.

Central Market og Chinatown

Hvis man synes det er hyggeligt at besøge markeder er dette sted også et besøg værd.

 

Bukit Bintang

Bukit Bintang er et område/distrikt, hvor der sker en masse. Der er også utrolig mange shoppingsteder, hvor man sagtens kan bruge en del timer. Er du shopaholic, så vil du sikkert være vild med det.

Jeg synes, det kan være sjovt, at tage i supermarkeder i andre lande. De har ofte nogle anderledes ting end vi har herhjemme. Desuden elsker jeg at købe frugt som f.eks. mango. De smager meget bedre i de eksotiske lande, hvor de kommer fra.
I Kuala Lumpur gik jeg også rundt i et supermarked. Jeg skimtede køledisken og blev kort forskrækket, da jeg ved første øjekast troede der lå en hånd, men det viste sig bare at være kyllingefødder.

 

Botanisk Have

Jeg er normalt helt pjattet med botaniske haver.
Men den botaniske have i Kuala Lumpur var ikke særlig imponerende. Rasmus blev faktisk i decideret dårligt humør over besøget. Det hjalp nok heller ikke, at der var en slange.

Der var en stor legeplads. Så er man en familie med børn der gerne vil lidt væk fra byen, kan man sikkert få en hyggelig tur.

Evt. for familier 

Nedenstående steder besøgte vi ikke, fordi vi tænkte, at det var noget vi kunne gøre, hvis man engang kom tilbage med vores familie,  da det nok er sjovere når man er flere.

  • Aquaria KLCC

Aquaria kunne selvfølgelig også være oplagt på en regnvejrsdag. Aquaria er et oceanarium/stort akvarium.

  • Sunway Lagoon Theme Park

Er man en familie eller bare glad for vandland er jeg sikker på, at det er et sjovt sted at besøge.